UbuntuSeekers dah ada domain sendiri!!

Ekekeke..macam korang baca tajuk tu, pasal tu saje la post kali ni. Bukan apa, dah lama tak update maklumat dalam blog ni sebab kesibukan yang agak tinggi. Pandai-pandai korang laa macam mana nak menilai. Keh3. Apa-apa pun, blog ni mungkin berpindah ke server sendiri (yup, server aku sendiri setup dekat rumah) dan kalau rasanya tak perlu, biarkan aje guna Blogger ni (lagipun template boleh tahan, susah mencari dan mengedit woo..).

Untuk maklumat korang, aku baru je berusaha untuk memperoleh domain sendiri iaitu ubuntuseekers.com, dan kini tercapai sudah. Untuk blog ni pulak, korang masih boleh menggunakan address asal yang dibekalkan Blogger atau menggunakan link baru iaitu blog.ubuntuseekers.com.

Akan datang, update MSC OSCONF 2009 (walaupun dah lama, tapi masih hangat beb!!), Linux Varsiti 1st Tour dan MyGOSCON 2009. Stay tune!!

p/s: gumbiranya ada domain sendiri..tak ape laa berkorban sikit

Linux to Succeed in 2015!

Ulasan

  1. congrats,
    glad that u love ur domain
    :)

    BalasPadam
  2. @Garfield : without you, I would have that domain..anyway, thanks a lot!

    BalasPadam
  3. tahniah bro atas domain baru

    BalasPadam
  4. @Uncle G : trimas..jangan lupa ubah URLnya ye uncle..hehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Masa mula Ubuntu 17.04 lama sangat (lebih 5 minit!)

Flash Player untuk Firefox 64bit Machine

Twitter dalam Konsol/Terminal