28.8.09

Laptop Rusia

Pastinya anda tahu negara Rusia, antara negara paling digeruni di dunia juga antara negara yang mempunyai kadar jenayah paling tinggi di Eropah. Jadi, andaikan anda pergi ke sana - dengan membawa laptop anda. Tak risau ke kalau dek diragut orang?

Tapi sedang-sedang saya gelintar beberapa laman web (sebenarnya niat nak cari logo fosschix.my), terjumpa satu artikel yang dikatakan "Russian Laptop".


Tengok je macam kotak, tapi inilah cara mereka di sana inginkan komputer mudah alih dengan cara yang paling selamat. Jom lihat apa yang ada dalam "kotak" tu:-


Lagi gambar boleh rujuk ke laman ini.

Siapa kata orang Rusia buat senjata je?

Linux to Succeed in 2015!
5 One Linuzz Life: Laptop Rusia Pastinya anda tahu negara Rusia, antara negara paling digeruni di dunia juga antara negara yang mempunyai kadar jenayah paling tinggi di Ero...

2 comments :

  1. Russia adalah antara negara yang mempunyai jumlah penggodam/hacker hebat yang teramai. Jangan rendahkan kepakaran komputer mereka.

    ReplyDelete
  2. Gila genius !!
    Ini baru betul portable computer from scratch ;D

    ReplyDelete