12.11.09

Tak Ada Kerja Buat Kerja

Jika anda perasan, saya baru sahaja tukarkan tema blog ini dari warna biru terang ke warna yang agak gelap. Maklumlah, dah lama tak tukar tema blog ni.

Tambahan saya pun macam tak ada idea nak menaip dalam blog ni. Tapi sebenarnya bukanlah saya tinggalkan, tapi saya sedang dalam pencarian macam mana nak setup dan hidupkan semula laman UbuntuSeekers dengan domain yang baru. Kalau domain dah baru, mestilah kita hendak sesuatu yang baru juga. Tapi, nantikan kemunculan semula laman itu sedikit masa lagi (rasanya dah berapa kali dah cakap benda ni..LOL).

Linux to Succeed in 2015!
5 One Linuzz Life: Tak Ada Kerja Buat Kerja Jika anda perasan, saya baru sahaja tukarkan tema blog ini dari warna biru terang ke warna yang agak gelap. Maklumlah, dah lama tak tukar te...

No comments :

Post a Comment