9.1.10

Mock-Up Majalah KOD





Komen dan pandangan boleh terus tinggalkan komen di bawah post artikel serba ringkas ni. Nantikan kemunculan penuh pada keluaran Februari 2010.

P/S: Ya, saya perasan dengan kesilapan ejaan tu..abaikan je la

Linux to Succeed in 2015!
5 One Linuzz Life: Mock-Up Majalah KOD Komen dan pandangan boleh terus tinggalkan komen di bawah post artikel serba ringkas ni. Nantikan kemunculan penuh pada keluaran Februa...

4 comments :

  1. oh shit, lupa email kat u lagi
    lol

    ReplyDelete
  2. go go go
    bukan kerja mudah hendak mencari pembangun aplikasi pelapis

    tu satu ayat motivasi tu !

    ReplyDelete
  3. kat mana nak dapat majalah kod ni???

    ReplyDelete
  4. Dah masuk bulan 6, hehe..
    mananya ebook tu? xsabar!

    ReplyDelete