16.2.09

Pasal Dah Lama Tak Update Blog...

Lama sangat dah tak update blog ni. Bukan apa, aku semenjak sua menjak ni ada kena error yang bagitau URL ada masalah sket. Aku pun dengan peningnya malas sikit nak pusing-pusing dekat Blogger ni dulu, sebab nak siapkan assigment dulu. La ni barulah dapat buat.

Masalah sebenarnya ada berpunca dekat format setiap kali aku buat post. Jasi aku ejas balik, dan sekian aku dapat publish post aku seperti sediakala. Nasib baik tak datang fedup..haha

Linux to Succeed in 2015!
5 One Linuzz Life: Pasal Dah Lama Tak Update Blog... Lama sangat dah tak update blog ni. Bukan apa, aku semenjak sua menjak ni ada kena error yang bagitau URL ada masalah sket. Aku pun dengan p...

No comments :

Post a Comment