23.8.10

Berdebu dah blog ni~

Hehe..lama sudah tau update blog ni.

Sikit saja entri kali ni, cuma hendak mengucapkan Selamat menyambut Ramadhan kepada semua yang beragama Islam yang baca atau tidak di blog ini. Semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna.

Update akan datang, saya akan ajar anda macam mana hendak install Slackware ke komputer anda. Tungguuuuuuuu~

Linux to Succeed in 2015!
5 One Linuzz Life: Berdebu dah blog ni~ Hehe..lama sudah tau update blog ni. Sikit saja entri kali ni, cuma hendak mengucapkan Selamat menyambut Ramadhan kepada semua yang beraga...

2 comments :

  1. Memang berdebu pun..

    kasian saya letak blog ni kat blogroll, hari hari saya tengok tapi takda maklumat baru masuk. huhhu

    ReplyDelete